Spoštovani

Z darilom izkazujemo svojo pozornost. Poleg pozornosti, imajo še posebno promocijska, reklamna in poslovna darila tudi svoj namen. Obdarovanemu tako - hote ali nehote, razkrijemo tudi del sebe. Uspešno obdarovanje zahteva skrbno načrtovanje in izbor. Potrebno je najti ustrezen čas in priložnost, pravo darilo in ga oblikovati tako, da bo doseglo naš namen. V množici ponujenega, med katerim lahko sedaj izbiramo na našem trgu, pa ne smemo zanemariti tudi ekonomskega dela naše odločitve - stroškov.

V MIAN-u, Ljubljana smo stopili v sedemnajsto leto aktivnosti na področju poslovnega obdarovanja. V tem času smo pridobili potrebno znanje, izkušnje in sposobnosti. S pomočjo naših poslovnih partnerjev in z uspešnim skupnim delom, smo razvili in oblikovali današnjo podobo. Danes smo dobro usposobljeni, za celovito ponudbo promocijskih, protokolarnih in ostalih poslovnih daril, z vsemi spremljajočimi storitvami, ki vam bodo ob zadovoljstvu obdarovanih, prihranile tudi veliko dragocenega časa, katerega sicer v poslovnih stikih z vašimi partnerji, namenjate svoji predstavitvi.

Vizija našega dela je, osebno sodelovanje in skupno načrtovanje s partnerjem, ter samostojno, odgovorno in poslovno reševanje dogovorjenih celovitih želja naročnika. Za takšno delo pa poleg naše široke ponudbe potrebujemo tudi vaše osebno sodelovanje. Le s skupnimi močmi lahko dosežemo vsestransko zadovoljstvo ob dobro opravljenem delu.
Naš skupni moto naj bo:

OD ZAMISLI DO PENTLJE

Navedeni razlogi so več kot dovolj tehtni za dobro delitev dela. Zaupajte nam vaše želje in potrebe. V MIAN-u se bomo potrudili, da bomo dosegli skupne cilje in opravičili vaše zaupanje.

Vsem, ki z nami že sodelujete, se zahvaljujemo za izkazano zaupanje in pomoč pri našem dosedanjem skupnem delu. Vsem drugim, katere bo morda pritegnila naša ponudba za sodelovanje, pa se že v naprej zahvaljujemo za pozornost, ki nam jo boste izkazali z vašo pripravljenostjo, da se vam podrobneje predstavimo.